Συμμετοχή στις Εξετάσεις

Αρχική » Υποψήφιοι » Συμμετοχή στις Εξετάσεις

Κάρτα Υποψηφίου και δήλωση συμμετοχής

Κάρτα Υποψηφίου

Για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις πιστοποίησης της Global Cert απαιτείται η έκδοση ηλεκτρονικής Κάρτας Υποψηφίου για το αντίστοιχο πιστοποιητικό του φορέα. Για το σκοπό αυτό ο υποψήφιος απευθύνεται στο Εξεταστικό Κέντρο Global Cert της επιλογής του και εκδίδει την Κάρτα Υποψηφίου, συμπληρώνοντας την Αίτηση Έκδοσης Κάρτας Υποψηφίου.
 

Εύρεση Εξεταστικού Κέντρου

Στο site μας θα βρείτε λίστα με όλα τα συνεργαζόμενα Εξεταστικά Κέντρα για να επιλέξετε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Δείτε τη λίστα εδώ.
 

Τι θα χρειαστείτε

Για την έκδοση Κάρτας Υποψηφίου απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (π.χ. δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο κ.λπ.). Για ανηλίκους κάτω των 12 ετών που δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα, απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία. Την Αίτηση Έκδοσης Κάρτας Υποψηφίου των ανηλίκων υποψηφίων υπογράφει ο κηδεμόνας αυτών.
 

Δήλωση συμμετοχής

Στη συνέχεια, πάντα μέσω του Εξεταστικού Κέντρου Global Cert, δηλώνετε συμμετοχή σε εξετάσεις συγκεκριμένης ημερομηνίας, από αυτές που έχουν προγραμματιστεί. Κατά τη δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις, προσδιορίζονται οι ενότητες που θα εξεταστείτε, εάν το συγκεκριμένο πιστοποιητικό περιλαμβάνει ενότητες.