Εξεταστικό Σύστημα

Αρχική » Γενικά » Εξεταστικό Σύστημα

Το Εξεταστικό Σύστημα της Global Cert

Βασικό χαρακτηριστικό των εξετάσεων της Global Cert είναι η ρεαλιστικότητα των σεναρίων στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι (case studies). Ο υποψήφιος καλείται να αποδείξει ότι κατέχει ουσιαστικές γνώσεις, οι οποίες θα του χρειαστούν στην καθημερινότητά του, και δεν εξετάζεται σε εξεζητημένα θέματα που απλώς καθιστούν "εντυπωσιακό" το εξεταστικό σύστημα, αλλά πρακτικά ανώφελη την εξέταση.

  • Διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένο εξεταστικό σύστημα, το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
  • Την Global Cert συνθέτει ομάδα από άριστους επιστήμονες και εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πιστοποίησης αλλά και στους κλάδους του Business & Software Development.
Το εξεταστικό σύστημα της Global Cert έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών κέντρων, τα οποία δε χρειάζεται να επενδύσουν σε τεχνογνωσία και προσωπικό για να διαχειριστούν τη σχέση των υποψηφίων στην Global Cert.

Παράλληλα, το εξεταστικό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και φιλικό προς τον υποψήφιο, επιτρέποντάς του να εξεταστεί για τις γνώσεις του, χωρίς να χρειάζεται να μάθει κάτι περισσότερο, πέραν των όσων απαιτούνται για το γνωστικό αντικείμενο που εξετάζεται.

Τέλος, τόσο το εκπαιδευτικό κέντρο όσο και οι υποψήφιοι για πιστοποίηση, υποστηρίζονται από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Global Cert, ένα τα αποτελεσματικότερα και ταχύτερα στην ανταπόκριση που υπάρχουν στην αγορά πιστοποίησης. Στην Global Cert πιστεύουμε ότι ένα καλό προϊόν γίνεται άριστο όταν υποστηρίζεται σωστά, υπεύθυνα και άμεσα.